SİVAS / GEMEREK - Yurter Özcan Ortaokulu

Yurter Özcan Ortaokulu

Yurter Özcan Ortaokulu Gemerek/SİVAS
Vizyon
Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
Misyon
Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
Derslik :19<
Öğretim Şekli :Normal Öğretim
Saatler
1.DERS 08.30-09.10 2.DERS 09.20-10.00 3.DERS 10.20-11.00 4.DERS 11.10-11.50 5.DERS 12.50-13.30 6.DERS 13.40-14.20 7.DERS 14.30-15.10
Kalorifer
ADSL (1 Mbit)
Pansiyon Bilgileri
Ulaşım
Kayseri´den Gemerek´e her yarım saatte bir minibüs kalkmaktadır. Sivas´a 120 km, Kayseri´ye 80 km uzaklıktadır.
İlçe merkezinde
Taban-Tavan Puan Bilgileri