Yurter Özcan Ortaokulu

Belgegeçer : ----
WEB http://yurterozcanortaokulu.meb.k12.tr
Adres : Yurter Özcan Ortaokulu Gemerek/SİVAS
VİZYON : Bilim ve teknolojinin farkında olan, değişime ve gelişime açık, öğrenmeyi temel ihtiyaç kabul eden, değerlerini yaşayan ve yaşatan, hoşgörü sahibi, farklılıkları zenginlik kabul eden, en az bir yabancı dili çok iyi bilen, yüksek moral değere sahip, kendine güvenen, katılımcı, kendini sorgulayan etkili ve nitelikli, çağdaş, demokratik ve laik bireyler yetiştirmektir. Sadece bu kentin değil, Türkiye´nin en başarılı okullarından biri olmaktır.
MİSYON : Öğrencilerimizin; Bilgili , becerili , dürüst , sorumluluğunu bilen Araştıran , sorgulayan , paylaşan , çok yönlü ve tarafsız bakabilen Çevresiyle olumlu iletişim kurabilen Ortak bir genel kültürle , soruların farkında olabilen , ülkemizin kalkınmasına yardımcı olabilecek İlgi , istek ve yetenekleri doğrultusunda yüksek öğretime ve hayata iyi bir şekilde hazırlanmış Anadilini doğru ve etkili konuşan, yazan, anlayan Atatürk İlke ve İnkılaplarını benimseyen vatanını ve milletini seven , İnsan haklarına saygılı ve duyarlı bireyler olmalarını sağlamaktır.
BAŞARILAR :
Rehber Öğretmen :
Resim Sınıfı :
Müzik Sınıfı :
Misafirhane :
Kütüphane :
Hazırlık Sınıfı :
Konferans Salonu :
Spor Salonu :
Öğretim Şekli : Normal Öğretim
Kantin:
Yemekhane :