Nis

Ramazan ayı öğretmen ve öğrenci iftar etkinliklerimiz.

Nis

60. yıl Kütüphaneler Haftası etkinlikleri kapsamında Gemerek Halk kütüphanesine ziyarette bulunduk. Kütüphane çalışanlarına teşekükür ederiz.

Mrt

18 Mart Çanakkale şehitleri anma programı okulumuzda şiirler , orotaryo ve Çanakkale hikayeleri ile güne özel olarak şehitlerimizi andık.

Mrt

Öğrencimiz 6-A sınfından HATİCE AKKOYON'a ait resim sergisi okulumuzda sergilendi. Öğrencimizi tebrik diyoruz.

LGS BAŞVURU KILAVUZU YAYINLANDI

Mrt

Veli okul bağını güçlendirmek adına başlattığımız veli ziyaretlerimize devam ediyoruz. 7-A sınıfından Mushap Talha AYHAN'ı ziyaret etttik .

Mrt

Ramazan ayında her sınıf seviyesinde farklı etkinliklerimizle Ramazan ayını en güzel şekilde değerlendireceğiz.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının kabulu günü okulumuzda çoşkuyla kutlandı. Şiirler, orotaryo, koro ve yazılarla bu anlamlı günü kutladık. Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Hedef Ligi şubat ayı kitap kurdu 5-B sınıfından Ecrin AKKOÇ oldu.

Mrt

Hedef Ligi şubat ayının örnek öğrencisi 8-A Sınıfından BEDİRHAN RECAİ BAŞCI oldu.

Mrt

OKUMA SAATİMİZ HER HAFTA  BİR DERS SAATİ OLARAK DEVAM EDİYOR.

Mrt

1-7 Mart Deprem Haftası etkinlikleri kapsamında okulumuzda deprem öncesi , deprem anı ve deprem sonrası neler yapılması gerektiğini öğrendik. Deprem tatbikatı ile uygulamalı olarak depreme hazırlandık.

Ock

Okulumuzda ses yarışması yaptık. Birbirinden güzel sesler yarıştı. Kazanan öğrencilerimizi tebrik ederiz.