SİVAS / GEMEREK - Yurter Özcan Ortaokulu

May

Bilim Söyleşileri kapsamında Cumhuriyet Üniversitesi Öğretim Üyesi Sayın Dr. Fatma HASTAOĞLU, "Kronik Hastalıklarda Önlenebilir Faktörler" konusunda 27.05.2022 Cuma günü saat 14:00da öğrencilerimize bilgi verecektir.

Mrt

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u Anma Günü, okulumuz öğretmen ve öğrencileri tarafından hazırlanan törenle Yeniçubuk Anadolu Lisesi Konferans Salonunda yapıldı. Törene Gemerek Kaymakamımız Sayın İlhan KAYATÜRK, daire amirleri, öğrenci ve velilerimiz katıldı.

Törende günün anlam ve önemini belirten konuşma yapıldı, şiirler okundu, İstiklal Marşı'nın işaret dili ile gösterimi yapıldı, "Ya İstiklal Ya Ölüm" isimli orotoryo gösterisi yapıldı ve öğrencilerden oluşan koro şarkılar söyledi.

Mrt

İlçemizde düzenlenen İstiklal Marşımızı Güzel Okuma Yarışmasında  8. sınıf öğrencimiz Filiz TANRIKULU ilçe ikincisi olmuştur. Öğrencimizi tebrik ediyoruz.

Ara

Okulumuz Psikolojik Danışmanı Nidanur KARAKAYA velilere Kadına Şiddet konulu seminer gerçekleştirmiştir.

Ara

Okulumuz öğrencilerinin kitap okuma alışkanlığı kazanması için KİTAP KURDU YARIŞMAMIZın KASIM ayı birincileri belli oldu.

5. sınıflarda Kafkas Batu ATEŞ (5/A) ve Rana KAHRAMAN (5/C);

6. sınıflarda Arda ŞENEN (6/A);

7. sınıflarda Aybike ÇOBAN (7/C)

yapılan sınavda birinci oldular. Birinci olan öğrencilere akıllı saat ödülleri yapılan törenle teslim edildi.

Öğrencilerimizi tebrik ediyoruz.

Kas

Okulumuz öğrencilerinin kitap okuma alışkanlığı kazanması için KİTAP KURDU YARIŞMAMIZ kasım ayı itibariyle başladı. Sınıf düzeylerine göre Türkçe öğretmenlerimiz tarafından belirlenen hikayeleri okuyan öğrencilerimiz ay sonunda gerçekleşecek sınavda aldıkları sonuçlara göre çeşitli ödüllerle ödüllendirilecekler.

Kas

Türkiye Cumhuriyeti´nin kurucusu Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK´ün aramızdan ayrılışının 80. yıldönümünde okulumuzda anma töreni düzenlendi.

Okulumuz öğrencileri Başkomutanımız Ulu Önder ATATÜRK´ü 80. yıldönümünde sevg, saygı, özlem ve minnetle andı.

ULU ÖNDERİMİZ MUSTAFA KEMAL ATATÜRK´ü anma etkinliklerimiz hafta boyunca devam edecektir.