Ekm

Okulumuz 6-B Sınıfı ile ilçemizdeki meslek lisesini ziyaret ettik. Okul idaresine nazik davetleri için çok teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz 5-B Sınıfıyla Gemerek Halk kütüphanesini ziyaret ettik. Kütüphane kuralları , kitap alışverisi gibi konularda öğrencilerimize kütüphane çalışanları bilgi verdi.

Ekm

Sivas Valiliği ve Sivas Milli Eğitim Müdürlüğü  ortaklığıyla uygulanan 'Sivas Hedef/Miras Projesi kapsamında okulumuz 8. sınıf öğrencilerine yönelik hazırbulunuşluk izleme sınavı yapıldı.

Ekm

Sivas hedef projesi 'okuyan nesil' projesi okuma saati uygulaması bu hafta çarşamba günü yapıldı. Öğrenci-

lerimiz ve öğretmenlerimiz okuma saatinden çok keyif aldı. Her hafta bir ders saati kitap okuma saati olacak.

Eyl

Mevlid Haftası kapsamında okulumuz 7. sınıf öğrencileri arasında peygamberimizin hayatı konulu bilgi yarışması yapıldı. Öğrencilerimiz peygamberimizin hayatına dair birçok şeyi öğrendi. Yarışmayı kazanan sınıfımız 7-A SINIFI oldu. Kazanan sınıfımızın öğrencileri ödüllendirildi. Emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

MEVLİD HAFTASI OKULUMUZDA KUTLANDI. OKUL PANOSU OLUŞTURULDU , BİLGİLENDİRİCİ SUNUMLA ÖĞRENCİLERİMİZ SEVGİLİ PEYGAMBERİMİZİ DAHA İYİ TANIDI.

Eyl

15 TEMMUZ MİLLİ BİRLİK VE DEMOKRASİ BAYRAMI kutlaması şiirler, günün anlam ve önemini belirten konuşma ile okulumuzda yapıldı. Tüm şehitlerimize Allah'tan rahmet , gazilerimize uzun ömürler dileriz.

Eyl

2023 yılı bursluluk sınavını okulumuzdan altı öğrenci kazandı. Öğrencilerimizi tebrik eder, emeği geçen öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Eyl

8. sınıf öğrencilerimizin velilerine yönelik LGS Bilgilendirme Toplantısı ve Okul Başarısında Ailenin Rolü konulu seminer yapıldı.

Eyl

19 Eylül Gaziler Günü münasebetiyle ilçemiz Kıbrıs Gazisi Turan AKKOCA okulumuza misafir oldu. Öğrencilerimizle Kıbrıs Barış Harekatı anılarını paylaştı, hayata dair tecrübelerini aktardı. Kendisine çok teşekkür ederiz. Tüm gazilerimizin bu anlamlı günü kutlu olsun , tüm gazilerimize uzun, sağlıklı ömürler diliyoruz.

Eyl

5-A sınıfımızla Halk Kütüphanemizi ziyaret ettik. Öğrencilerimiz kütüphane kurallarını öğrendi,  kütüphane çalışma sistemi  hakkında bilgi aldı. Zeka oyunları oynadık. Kütüphane çalışanlarına çok teşekkür ederiz.

Eyl

İlköğretim haftası ilçe programı Özel idare İlkokulu ve Yurter Özcan Ortaokulu tarafından yapıldı. Şiirler , orotaryo , değerlerimiz etkinliği ve korodan oluşan etkinlik büyük beğeni aldı. Öğrencilerimize, öğretmenlerimize başarılı ve sağlıklı bir yıl diliyoruz. Programda emeği geçen öğretmenlerimize çok teşekkür ederiz.

Okulumuza Hoş Geldiniz

5. sınıfa kayıt olan öğrencilerimize uyum eğitimi haftası kapsamında tanışma etkinliği ve okul tanıtım etkinliği Psikolojik Danışman ve Rehber Öğretmenimiz Nidanur Tupal rehberliginde gerçekleştirildi.5.sınıf öğrencilerimize başarılar dileriz.

Eyl

"EĞİTİM ORTAMLARINDA DİJİTALLEŞMENİN SOSYAL VE PSİKOLOJİK ETKİLERİ" konusunda okul Psikolojik Danışman ve Rehber öğretmenimiz Nidanur TUPAL tarafından öğretmenlerimize bilgi verildi.

Tem

Okulumuzdan bu yıl 51 öğrencimiz eğitiimini tamamlayarak çeşitli liselere yerleşti.Öğrencilerimize emek veren  tüm öğretmen ve idarecilerimize ,ilgi ve alakasını esirgemeyen velilerimize teşekkür ederiz .Tüm öğrencilerimize lise hayatlarında başarılar ve mutluluklar dileriz.