Ock

Kuran-ı Kerim güzel okuma yarışmasını okulumuzda yaptık. Dereceye giren öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ock

Gemerek Noteri Sayın Fatih Denizkuşları öğrencilerimizle hayata dair mesleğe dair söyleşi yaptı. Kendisine çok teşekkür ederiz.

Ock

Sağlıklı yaşam ve fiziksel aktivite etkinliğimizi beden eğitimi öğretmenlerimiz eşliğinde gerçekleştirdik.

Ock

8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZE REHBERLİK ÖĞRETMENİMİZ TARAFINDAN TEST ÇÖZME TEKNİKLERİ SEMİNERİ VERİLDİ.

Ock

Okulumuzda bu  sene başlattığımız Hedef Ligi Projesi Sivas Milli Eğitim Müdürlüğünün yayınladığı Maarif gazetesinde yer buldu. Emeği geçenlere teşekkü ederiz.

Ara

Hedef Ligi matematiksever yarışmamızı yaptık. Rekabetçi ve heyecanlı bir ortamda matematik bilgimizi artırdık.

kazanan sınıflar:

5-B

6-B

7-B

8-B

Ara

8. sınıf öğrencilerimizden hazırbulunuşluk izleme sınavında ilk 15' öğrencilerle Şarkışla İsmet Yılmaz Fen Lisesi gezimizi yaptık.Okulun fiziki imkanları, okul öğrenci pansiyonu ve diğer konularda okul rehber öğretmeni Gazi ERDOĞAN 'dan bilgi aldık. Misafirperverlikleri için Okul Müdürü Şahin KARACA'ya okul öğretmenlerine teşekkür ederiz.

Ara

• 20     Aralık 2023 Çarşamba Günü 6. Ders Saatimiz “Afet Farkındalık SaatiOlarak İşlendi.  Çök-Kapan-Tutun uygulaması öğretmenlerimiz tarafından detaylı olarak anlatıldı, sunum sonunda öğrenci ve öğretmenlerimizin 30 saniye boyunca Çök-Kapan-Tutun uygulaması gösterildi.

Ara

Okulumuz 7.sınıf öğrencileri ile 'Buğday Tanesi' filmini okulumuzda izledik.

Buğday Tanesi, engelli bir bireyin hayata tutunma mücadelesini anlatıyor. Vizyona girdiği günden bu yana pek çok engelli bireye umut olan, izleyicinin engellerle ilgili farkındalığını artıran film, sinema salonlarının ardından farklı illerde gezici tırlarda da gösterildi.

"Buğday Tanesi", 3 Aralık Engelliler Günü nedeniyle öğretmen, öğrenci ve velilerin izlemesi için EBA'ya yüklendi. eba.gov.tr adresinde "Kütüphane" alanında "Özel Eğitim" sekmesinin altında "İşaret Dili" bölümünden izlenebiliyor.

7. sınıf öğrencilerimizle okul bahçesine lale soğanı dikimi etkinliği yapıldı

Ara

10 Aralık İnsan Hakları Günü etkinliklerimiz. Okul Panosu , İnsan Hakları Günü programı (şiir, yazı) ve video-sunum ile bu anlamlı gün okulumuzda kutlandı.

Ara

Okuma Vakti etkinliğimizi bu hafta salı günü 5. saat yaptık.

Ara

KASIM AYI KİTAP KURDU 7-C SINFINDAN ECRİN CEMRE DURUKAN OLDU.

Ara

Kasım ayı örnek öğrencimiz 6-A sınıfından ESİLA KARAHAN oldu.

Ara

İngilizce kelime yarışmamız tüm sınıf düzeylerinde yapıldı. Eğlenceli ve keyifli bir ortamda İngilizce kelime bilgimizi artırdık.

Kazanan Sınıfları tebrik ediyoruz.