Kas

Gemerek  Toplum Sağlığı çalışanları Doktor Tayyip ÜNAL  ve Hemşire Selda ARI okulumuz öğrencilerine temel sağlık bilgisi, temel ilk yardım , diyabet ve sağlıklı yaşam konularında bilgi verdi. Kendilerine çok teşekkür ederiz.

Kas

10 Kasım Atamızı anma günü etkinliği okulumuzda yapıldı. Saygı duruşu, İstiklal Marşı, şiirlerle atamızın ölüm yıldönümünü andık.

Kas

HEDEF LİGİ bilgi yarışmamızın birinci turunu  yaptık. Rekabetçi ve eğlenceli bir ortamda öğrencilerimiz öğrendiklerini pekiştirdi.

Kazanan Sınıflar:

5.sınıflarda 5-A

6.sınıflarda 6-B

7.sınıflarda 7-B

8.sınıflarda 8-A, 8-B oldu.

Kas

Hedef ligi yarışmamızın ekim ayı kitap kurdu Türkçe öğretmenlerimizin ortak kararıyla 8-A sınıfından EBRAR NURAN SOYSAL oldu.

Kas

HEDEF LİGİ AYIN SINIFI 5-A SINIFI SEÇİLDİ. SINIFIMIZI VE SINIF REHBER ÖĞRETMENİMİZİ TEBRİK EDERİZ.

Kas

HEDEF ligi yarışmamız ekim ayı ayın öğrencisi öğretmenlerimizin ortak kararıyla 5-B Sınıfından ECRİN AKKOÇ oldu. Öğrencimizi tebrik ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı 100. yıl ilçe programı büyül bir çoşkuyla kutlandı. Koro, folklor, şiirler, bayrak gösterileri program 100. yıla yakıştı.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. Yılı etkinlikleri kapsamında, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı resim sergimizin açılışı; ilçe Kaymakamımız Muhammet Taha Büyükserin, ilçe Milli Eğitim Müdürümüz Yükselen Dursun, İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Ali Çoşkun ve kurum amirlerinin katılımı ile okulumuzda yapıldı.  29 Ekim Cumhuriyet Bayramımız kutlu olsun!

Ekm

29 Ekim satranç turnuvasında 8-C sınıfından MUHSİN ÜNALMIŞ ortaokullar  ilçe ikincisi oldu. Öğrencimizi tebrik eder. Emeği geçen Beden Eğitimi Öğretmenimiz Gökhan KOÇ'a teşekkür ederiz.

Ekm

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ilçe geneli ortaokullar masa tenisi turnuvasında okulumuz 1. olmuştur. Öğretmenlerimize teşekkür eder, öğrencilerimizi tebrik ederiz.

Ekm

Hedef Projesi kapasamında her hafta bir ders saati yapılan okuma saatimizi bu hafta pazartesi günü 6. ders yaptık.

Ekm

Okulumuz özel eğitim öğretmeni Ragayip KARAPINAR disleksi haftası sebebiyle okulumuz öğretmenlerine disleksi özgül öğrenme güçlüğü hakkında bilgi verdi. Disleksi olan öğrenciyi tanıma , bu öğrencilere sınıfta nasıl yaklaşılması konusunda öğretmenlerimiz bilgi edindi.

Ekm

Milli Eğitim Bakanlığımızın 8. sınıf öğencilerimiz için gönderdiği  kaynak kitaplar öğrencilerimize dağıtıldı.

Ekm

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİ ARASINDA KÜÇÜK BİR SATRANÇ TURNUVASI YAPTIK. BAŞARILI ÖĞRENCİELERİMİZ İLÇE TURNUVASINDA OKULUMUZU TEMSİL EDECEK.

Ekm

13 Ekim Afet Risklerini Azaltma Günü etkinlikleri kapsamında okulumuzda bilgilendirme broşürü dağıtıldı, panoya afişler asıldı,derslerde bilgilendirme videoları izletildi, deprem tatbikatı kurallarına uygun bir şekilde uygulandi ve afete hazırlık kulübü öğrencileri bu günün anlam ve önemine dair şiir ve yazılar okudular.